logo print

E-GUIDES

Geleide wandelingen

Brugge

De meest romantische stad van Vlaanderen ontsluitert zijn schatten en legendes

De wereldberoemde stad Brugge bewaart vele schatten die elk jaar duizenden toeristen aantrekken.

Onze gids neemt u mee langs romantische plekjes zoals het Minnewater en het Begijnhof en daarbij krijgt u alles te horen over de legende van de Brugse zwanen.

Flaneren doen we door talloze middeleeuwse straatjes om de imposante OLV Kerk te bereiken alwaar u de beroemde Maria met kind kan bewonderen van Michelanglo. (optie)

Rechtover bevindt zich een van de oudste hospitalen in Europa, het Sint Jans gasthuis nu een merkwaardig museum. ( bezoek optioneel). Via de Dyver en langs talrijke kanalen wandelen we verder om de Burg te bereiken. Dit is het historisch centrum met het stadhuis, de basiliek van het Heilig Bloed en de romaanse St Basiel kapel.

Bij het einde van de wandeling komen we op de markt gedomineerd door het belfort deel uitmakend van het werelderfgoed van UNESCO en de lakenhallen.

Mogelijke opties zijn: Bezoek van het Groeninge museum en rondvaart op de kanalen.

Inlichtingen en reservatie

E-Guides vzw
Generaal Pattonstraat 9
1050 Brussel
+32 (0) 499 21 39 85
info@e-guides.be

Onze troeven

Flexibiliteit
Europese tint
Speciale parcours voor kinderen
Wandelingen op maat

Onze passie

We willen bewijzen dat Brussel geen statische stad is. Brussel vertelt met behulp van haar monumenten, haar gebouwen, haar wijken of straten waar we langsgaan, of waar we leven.

Talen

Onze activiteiten worden aangeboden in het Frans, Nederlands en Engels. We bieden ook Italiaans, Spaans, Portugees, Zweeds, Hebreeuws en Russisch aan. Andere talen op aanvraag en volgens beschikbaarheid van onze gidsen.
De prijs blijft dezelfde voor alle talen.

Onze partners